Paris ligger i vackra Frankrike och bjuder på en fascinerande mix av klassisk och urban kultur som lockar alla typer av människor. Du hittar vackra museer, sprudlande gator och nattklubbar med puls. När du bokar resor till Paris får du verkligen ett unikt och härligt resmål! De passar lika väl för familjen som gifta par och singlar, det finns något för alla.

I Paris kan du hitta nöjen som passar de flesta budgetar. För den som nöjer sig med att titta på saker kan du kika på Eiffeltornet, Triumfbågen och annan vacker arkitektur utan att för den sakens skull behöva betala för det. Skulle du däremot ha lite pengar till att se annat, så kan du unna dig ett besök på Louvren, Moulin Rouge och varför inte gå upp i Eiffeltornet? Det är en fantastisk utsikt som måste upplevas.

Eftersom Paris är en stor stad och som har massor att bjuda på så rekommenderar vi dig att hyra lägenhet långtid Paris så du verkligen får se staden på riktigt! Du får då ett eget krypin, eller en lyxig lägenhet, där du kan slappna av mellan dagens äventyr och upptäckelser. Vi kan starkt rekommendera dig att dessutom boka paketresa Paris, då slipper du att planera själv och kan luta dig tillbaka.

Paris är känd som romantikens stad och vi kan bara hålla med – det är en fantastiskt romantisk stad. Men det är också vad man gör det till, så lås inte in Paris som en romantisk stad utan även som en stad av sprudlande nattliv, klassisk och modern kultur och massor av god mat. Lås dig inte heller till den mest centrala delen av Paris, de yttre arrondisementen har också magi att erbjuda!